Uploaded image for project: 'JBoss Web Services'
  1. JBoss Web Services
  2. JBWS-3516

JBossWS-CXF doesn't send fault message to a FaultTo endpoint when request-response message.

    Details

    • Similar Issues:
      Show 10 results 

      Description

      When I set FaultTo element of WS-Addressing to a WS client but WS server doesn't sent fault messages to the FaultTo destination. On the other hand, when set ReplyTo element, the WS server sent responses to ResponseTo destination.

        Gliffy Diagrams

          Issue Links

            Activity

            Hide
            jim.ma Jim Ma added a comment -
            Show
            jim.ma Jim Ma added a comment - Related CXF issue : https://issues.apache.org/jira/browse/CXF-4382
            Hide
            jira-bugzilla-migration RH Bugzilla Integration added a comment -

            Alessio Soldano <asoldano@redhat.com> changed the Status of bug 900634 from ASSIGNED to ON_QA

            Show
            jira-bugzilla-migration RH Bugzilla Integration added a comment - Alessio Soldano <asoldano@redhat.com> changed the Status of bug 900634 from ASSIGNED to ON_QA
            Hide
            jira-bugzilla-migration RH Bugzilla Integration added a comment -

            mark yarborough <myarboro@redhat.com> changed the Status of bug 900634 from VERIFIED to CLOSED

            Show
            jira-bugzilla-migration RH Bugzilla Integration added a comment - mark yarborough <myarboro@redhat.com> changed the Status of bug 900634 from VERIFIED to CLOSED

              People

              • Assignee:
                jim.ma Jim Ma
                Reporter:
                tkonishi Takayuki Konishi
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Development