Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-26532

Connection wizard: token is not updated after pasting login command with same server

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 4.11.0.AM1
    • Fix Version/s: 4.11.0.AM1
    • Component/s: openshift
    • Labels:
      None
    • Sprint:
      devex #162 February 2019
    • Story Points:
      8
    • Steps to Reproduce:
      Hide
      1. Testcase 1
        1. Open Connection wizard
        2. Have a command in clipboard:
        oc login https://api.starter-us-east-2.openshift.com --token=12345_67890
        

        3. command is correctly parsed
        4. Copy on clipboard login command with same server, but different token, e.g.:

        oc login https://api.starter-us-east-2.openshift.com --token=12345_67890123456
        

        5. Result: token is not updated.
        Expected: token is updated.

      1. Testcase 2
        Use paste login command button in wizard:
        1. Logged into openshift web console
        2. Copy login command into clipboard
        3. Open devstudio -> Open OS explorer
        4. Click New connection (as I did not have any)
        5. Wizard is opened and login command copied from clipborad - pass
        6. Remove all credentials, have empty wizard
        7. Click paste login comm. button
        8. Assert: Credentials are pasted
        Actual result: Failed, button does not work, if I switch between oauth and basic authentication, token gets filled in, but not a server. Button seems not to be working correctly, although, I managed to actually use the button correctly and paste an information there, but cannot repeat it...
      Show
      Testcase 1 1. Open Connection wizard 2. Have a command in clipboard: oc login https: //api.starter-us-east-2.openshift.com --token=12345_67890 3. command is correctly parsed 4. Copy on clipboard login command with same server, but different token, e.g.: oc login https: //api.starter-us-east-2.openshift.com --token=12345_67890123456 5. Result: token is not updated. Expected: token is updated. Testcase 2 Use paste login command button in wizard: 1. Logged into openshift web console 2. Copy login command into clipboard 3. Open devstudio -> Open OS explorer 4. Click New connection (as I did not have any) 5. Wizard is opened and login command copied from clipborad - pass 6. Remove all credentials, have empty wizard 7. Click paste login comm. button 8. Assert: Credentials are pasted Actual result: Failed, button does not work, if I switch between oauth and basic authentication, token gets filled in, but not a server. Button seems not to be working correctly, although, I managed to actually use the button correctly and paste an information there, but cannot repeat it...
    • Workaround Description:
      Hide

      Reopen wizard

      Show
      Reopen wizard

      Gliffy Diagrams

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                jkopriva Josef Kopriva
                Reporter:
                jkopriva Josef Kopriva
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: