[MODCLUSTER-202] the STATUS MCMP message is send before the connector is started Created: 16/Dec/10  Updated: 08/Aug/14  Resolved: 04/Jan/11

Status: Closed
Project: mod_cluster
Component/s: None
Affects Version/s: 1.0.5, 1.1.0.Final
Fix Version/s: 1.0.6, 1.1.1.Final

Type: Bug Priority: Minor
Reporter: Jean-Frederic Clere Assignee: Jean-Frederic Clere
Resolution: Done Votes: 0
Labels: None
Remaining Estimate: Not Specified
Time Spent: Not Specified
Original Estimate: Not Specified
Environment:

any


Issue Links:
Superset
Steps to Reproduce:

Use a servlet that has a wait in the init() and load it on startup.

SourceForge Reference: https://c.na7.visual.force.com/apex/Case_View?id=500A0000004Two4&sfdc.override=1
Workaround Description:

To prevent the delay set the property ping to 5.

Estimated Difficulty: High

 Description   

If you have an application slow to start the STATUS messages are sent before the connectors are started which causes error messages to be written in the log.
Additionally that can delay the availability of the application to httpd.



 Comments   
Comment by Jean-Frederic Clere [ 16/Dec/10 ]

See also MODCLUSTER-190 which is related.

Comment by Jean-Frederic Clere [ 03/Jan/11 ]

In fact it should send a STATUS with load = -1 as it is not yet available.

Comment by Jean-Frederic Clere [ 04/Jan/11 ]

Fixed

Comment by Michal Karm Babacek [ 08/Aug/14 ]

Closing. Clean-up.
At least one of the following applies:

  • the issue has been thoroughly tested as a part of one of the current releases
    or
  • it hasn't occurred in ~2 years
    or
  • it's utterly harmless
Generated at Sat Sep 22 14:01:28 EDT 2018 using JIRA 7.5.0#75005-sha1:fd8c849d4e278dd8bbaccc61e707a716ad697024.