Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved Resolved (View Workflow)
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 8.0.0.Final
    • Component/s: None
    • Security Level: Public (Everyone can see)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Grails 1.3.4 and 2.0
    • Steps to Reproduce:
      Hide

      Download grails.
      grails create-app my-project
      cd my-project
      grails war

      copy war to jboss.
      Try and go to my-project in browser.

      Show
      Download grails. grails create-app my-project cd my-project grails war copy war to jboss. Try and go to my-project in browser.
    • Similar Issues:
      Show 10 results 

      Description

      When deploying any Grails 1.3.4 or 2.0 project with Jboss 7 final version, the Grails project deploys properly but
      the gsp pages in the project will not actually be loaded by the Jboss server.
      There are not errors listed in the server log.
      I am aware of this bug https://issues.jboss.org/browse/AS7-2941, which of course displays errors,
      but with the new 7.1.0 final versions no errors are displayed.

        Activity

        Hide
        Radim Kolář
        added a comment -

        Even if i deleted all OSGi stuff from MANIFEST, i still got same error as listed above for app build with grails 2.0.4. I was not able to get this app running. It works nicely on Glassfish.

        Show
        Radim Kolář
        added a comment - Even if i deleted all OSGi stuff from MANIFEST, i still got same error as listed above for app build with grails 2.0.4. I was not able to get this app running. It works nicely on Glassfish.
        Hide
        Radim Kolář
        added a comment -

        Actually it seems that grails spring-security-core is to blame because plain grails hello world app deploys and runs fine on 7.1.3-SNAPSHOT.

        Show
        Radim Kolář
        added a comment - Actually it seems that grails spring-security-core is to blame because plain grails hello world app deploys and runs fine on 7.1.3-SNAPSHOT.
        Hide
        Matthias Kappeller
        added a comment -

        Are there any news on this bug? I encounter the exact same error as Radim.

        Show
        Matthias Kappeller
        added a comment - Are there any news on this bug? I encounter the exact same error as Radim.
        Hide
        Stuart Douglas
        added a comment -

        This is unlikely to be fixed unless someone creates a reproducer for the bug.

        Show
        Stuart Douglas
        added a comment - This is unlikely to be fixed unless someone creates a reproducer for the bug.
        Hide
        Tomaz Cerar
        added a comment -

        This should be fixed in WildFly 8, given that we dont ship OSGI subsystem anymore.

        Show
        Tomaz Cerar
        added a comment - This should be fixed in WildFly 8, given that we dont ship OSGI subsystem anymore.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            David Pugh
          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            8 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: