Uploaded image for project: 'WildFly'
  1. WildFly
  2. WFLY-5021

XSiteSimpleTestCase fails with -Dnode{0,1}

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate Issue
    • Affects Version/s: 10.0.0.Alpha6
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Clustering, Test Suite
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      Running org.jboss.as.test.clustering.xsite.XSiteSimpleTestCase fails once -Dnode{0,1} are used

      Jenkins job results:
      https://url.corp.redhat.com/0a0bdfe

      ./integration-tests.sh -Dtest=XSiteSimpleTestCase  -Dts.noSmoke -Dts.clustering
      Running org.jboss.as.test.clustering.xsite.XSiteSimpleTestCase
      Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 45.535 sec - in org.jboss.as.test.clustering.xsite.XSiteSimpleTestCase
      
      ./integration-tests.sh -Dtest=XSiteSimpleTestCase  -Dts.noSmoke -Dts.clustering -Dnode0=$MYTESTIP_1 -Dnode1=MYTESTIP_2
      Running org.jboss.as.test.clustering.xsite.XSiteSimpleTestCase
      Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 2, Skipped: 0, Time elapsed: 132.392 sec <<< FAILURE! - in org.jboss.as.test.clustering.xsite.XSiteSimpleTestCase
      

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  rachmato Richard Achmatowicz
                  Reporter:
                  pkremens Petr Kremensky
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  4 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: