Uploaded image for project: 'Teiid Web Console'
  1. Teiid Web Console
  2. TEIIDWEBCN-1

Web console in domain mode loose active servers and shows just inactive ones

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Server
    • Labels:
    • Environment:

      Centos 6.3, JBoss 7.1.1 TEIID 8.2, Java 1.6

    • Estimated Difficulty:
      Medium

      Description

      I have a domain environment (for now just one host with both the domain controllere and tow servers instances) with two server groups and one servre in each group; it will be configured to be in HA.
      I added the web console to the installation (copyed the stuff in the folder and hope this was the correct way of doing)
      When I go to the runtime only the stopped server are present and canno select the running one.
      This makes the console un-usable since not choosing the server stop all other activity with errors.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

          1. teiid.png
            79 kB
            luca gioppo
          2. teiid2.png
            76 kB
            luca gioppo
          3. teiid3.png
            75 kB
            luca gioppo
          4. teiid4.png
            85 kB
            luca gioppo
          5. teiid5.png
            78 kB
            luca gioppo

            Activity

              People

              • Assignee:
                rareddy Ramesh Reddy
                Reporter:
                gioppoluca luca gioppo
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: