RichFaces
  1. RichFaces
  2. RF-1359

Resource xxxSeparatorImage not loaded during initialization

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed (View Workflow)
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 3.1.1
    • Fix Version/s: 3.1.3, 3.2.0
    • Component/s: None
    • Security Level: Public (Everyone can see)
    • Labels:
      None
    • Similar Issues:
      Show 10 results 

      Description

      The resources xxxxSeparatorImage, (e.g. LineSeparatortImage) used by ToolBarGroupRenderer, is not specified in the META-INF/resource-config.xml file, so it doesn't get preloaded when the application starts.
      In a single-server environment this doesn't matter, because the ToolBarGroupRenderer loads it into the resource map the first time it is used to render a page.

      However in our multi-server environment we occassionally get a resource-not-found error when the request to load the image goes to a different server from the one that processed the request to load the page.

        Activity

        Hide
        Anton Belevich
        added a comment -

        trunk, 3.1.x

        Show
        Anton Belevich
        added a comment - trunk, 3.1.x

          People

          • Assignee:
            Aleksej Yanul
            Reporter:
            Alan Ballard
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: