Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 3.2.0.Final
    • Fix Version/s: 3.2.1.Final, 3.3.0.CR1
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Old installation was 3.0.0-Final

    • Steps to Reproduce:
      1. Migrate old installation
      2. Navigate admin interface to realm -> realm settings -> themes
      3. Observe supported locales field
    • Docs QE Status:
      NEW
    • QE Status:
      VERIFIED

      Description

      I just did a test migration to the latest version and in the admin interface, under realm settings -> themes, the supported locales have one entry: 'undefined'. The autocomplete list that shows up when you start typing in the field also remains empty.
      Everything else about the locales seems to work (can switch on account page, can set the default locale), just that field has issues.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  ssilvert Stan Silvert
                  Reporter:
                  gpgekko Guylian Pot
                  Tester:
                  Vlastislav Ramik
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  2 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: