Uploaded image for project: 'Keycloak'
  1. Keycloak
  2. KEYCLOAK-4021

Travis doesn't run all tests

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 2.4.0.Final
    • Fix Version/s: 2.5.0.CR1
    • Component/s: Testsuite
    • Labels:
      None

      Description

      In the travis-run-tests.sh there are commands like this:

      mvn test -B -f testsuite/integration-arquillian/tests/base -Dtest=org.keycloak.testsuite.a**.*Test
      

      Problem is, that this runs just the tests inside the package "a**" but not in it's subpackages. So for example this test is correctly executed:

      org.keycloak.testsuite.admin.UserTest
      

      but this test is not executed -> FAIL:

      org.keycloak.testsuite.admin.realm.RealmTest
      

      I've checked the correct syntax, which will include also subpackages of any depth, is like this:

      mvn test -B -f testsuite/integration-arquillian/tests/base -Dtest=org.keycloak.testsuite.a*.**.*Test
      

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  mposolda Marek Posolda
                  Reporter:
                  mposolda Marek Posolda
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: