Uploaded image for project: 'JBoss Enterprise Application Platform 4 and 5'
  1. JBoss Enterprise Application Platform 4 and 5
  2. JBPAPP-4013

Seambay - webservices page - propagation of values from input fields to request area doesn't work

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: EAP 5.0.1.CR2
    • Fix Version/s: EAP_EWP 5.1.0
    • Component/s: Seam
    • Labels:
    • Environment:

      Windows Server 2003 SP2, Internet Explorer 8

    • Affects:
      Release Notes

      Description

      When I go to Web Services page, click Login link and enter values to username and password fields, they are not propagated to Request Area. This is done by JavaScript but is seems it doesn't work with Internet Explorer.

      The web browser window (IE8) shows this error:
      -----------------------------------------------------------
      Message: 'target' is null or not an object
      Line: 198
      Char: 3
      Code: 0
      URI: http://localhost:8080/seam-bay/test.js
      ------------------------------------------------------------

      Anyway, when I fill in the values manually to the Request Area, web services work just fine.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                manaRH Marek Novotny
                Reporter:
                mgencur Martin Gencur
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: