Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-26160

Server Adapter: erroneously stays in [Debugging] when you kill the pod

    Details

      Description

      steps:

      1. EXEC: create an application (via ex. nodejs-mongo-persistent template), import the project and create a server adapter for it
      2. ASSERT: server adapter is created
      3. EXEC: start the server adapter in Debugging
      4. ASSERT: sever adapter is in [Debugging, Synchronized] state
      5. ASSERT: select pod and pick "Port Forwarding..." and it states that the forwarding is started
      6. EXEC: in Explorer: select the pod for your service and pick "Delete"
      7. ASSERT: pod gets deleted and recreated
      8. ASSERT: select pod and pick "Port Forwarding..." and it states that the forwarding is stopped

      Result:
      The server adapter still says that is is [Debugging, Synchronized], but debugging is not working any more. Debugging doesn't work any more because the port forwarding was stopped. To have it running again you need to restart the port forwarding for the new pod.

      Expected result:
      Server adapter should get out of debugging and back into normal run mode [Started, Synchronized].

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  jeffmaury Jeff MAURY
                  Reporter:
                  adietish André Dietisheim
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  3 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: