Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-16341

WAR resource filtering not working in Eclipse 4.3.1 and JBoss Tools 4.1.1

    Details

      Description

      i,

      I work in a project where web.xml content must be filtered depending on maven profiles. I have configured pom.xml as follows but Eclipse doesn't process filtering for web.xml when deploying the app to the server through Full Publish from Servers Tab.

      <plugin>
      <artifactId>maven-war-plugin</artifactId>
      <version>2.4</version>
      <configuration>
      <failOnMissingWebXml>false</failOnMissingWebXml>
      <webResources>
      <resource>
      <filtering>true</filtering>
      <directory>src/main/webapp</directory>
      <includes>
      <include>**/web.xml</include>
      </includes>
      </resource>
      </webResources>
      <warSourceDirectory>src/main/webapp</warSourceDirectory>
      <webXml>src/main/webapp/WEB-INF/web.xml</webXml>
      </configuration>
      </plugin>

      Environment: Eclipse Kepler 4.3.1, JBoss Tools 4.1.1, JBossAS7.1 and Maven 3.1.1.
      If I build the project with maven package everything is working fine.

      You can clone this Git repository to test it: esteveavi/forge-test ยท GitHub

      Can anyone check if you have the same problem?

      Thanks in advance.

      Regards.
      Esteve

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                esteve Esteve Aviles
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: