Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 7.0.0.ER4
    • Fix Version/s: 7.0.0.ER5
    • Component/s: Quickstarts
    • Labels:
      None

      Description

      Configuring domain using install-domain.cli script fails with:

      {
          "outcome" => "success",
          "result" => "STOPPED"
      }
      {
          "outcome" => "success",
          "result" => "STOPPED"
      }
      {
          "outcome" => "success",
          "result" => undefined,
          "server-groups" => undefined
      }
      {
          "outcome" => "success",
          "result" => undefined,
          "server-groups" => undefined
      }
      {
          "outcome" => "success",
          "result" => undefined,
          "server-groups" => undefined
      }
      {
          "outcome" => "success",
          "result" => undefined,
          "server-groups" => undefined
      }
      {
          "outcome" => "success",
          "result" => undefined,
          "server-groups" => undefined
      }
      The batch failed with the following error (you are remaining in the batch editing mode to have a chance to correct the error): 'name' is not found among the supported properties: [keepalive-time, max-threads, thread-factory]
      

      The same script runs successfully with ER3.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                sgilda Sande Gilda
                Reporter:
                nziakova Nikoleta Ziakova
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: