Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed (View Workflow)
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 6.0.0.M1
    • Fix Version/s: 6.0.0.M1
    • Component/s: None
    • Security Level: Public (Everyone can see)
    • Labels:
    • Environment:
      Windows 7 x64. Java 6 Update 16 x64. JBoss 5.2Beta1. Seam 2.2.0GA or Seam 2.2.1Nightly
    • Similar Issues:
      Show 10 results 

      Description

      When a Seam-Gen generated project is deployed as an ear (compressed or exploded) to the server everything appears to deploy without error. The app can be brought up to the main page but if you click login and then submit the form via the Login button a blank page is rendered.

      I have tested this both Seam 2.2.0GA and Seam 2.2.1Nightly.

      To reproduce generate a new ear project via seam-gen. deploy to server and navigate to the login.seam page. Fill out the form and click login.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Stan Silvert
          added a comment -

          This should be fixed now in Branch_5_x. The admin console was having the same problem. I upgraded the JSF version and the problem went away.

          Please verify to see if your problem is fixed as well.

          Show
          Stan Silvert
          added a comment - This should be fixed now in Branch_5_x. The admin console was having the same problem. I upgraded the JSF version and the problem went away. Please verify to see if your problem is fixed as well.
          Hide
          Cody Lerum
          added a comment -

          Unfortuantly I can't deploy now.

          I grabbed Hudson Build 804 and removed the jsf-facelets.jar from my war and also changed the faces-config.xml to be version 2.0

          <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
          <faces-config version="2.0"
          xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"
          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
          xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-facesconfig_2_0.xsd">

          <application>
          <locale-config>
          <default-locale>en</default-locale>
          <supported-locale>bg</supported-locale>
          <supported-locale>de</supported-locale>
          <supported-locale>en</supported-locale>
          <supported-locale>fr</supported-locale>
          <supported-locale>it</supported-locale>
          <supported-locale>tr</supported-locale>
          </locale-config>
          <view-handler>com.sun.facelets.FaceletViewHandler</view-handler>
          </application>

          </faces-config>

          But now I my deployment fails — server.log http://www.pastebin.org/38810

          Show
          Cody Lerum
          added a comment - Unfortuantly I can't deploy now. I grabbed Hudson Build 804 and removed the jsf-facelets.jar from my war and also changed the faces-config.xml to be version 2.0 <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <faces-config version="2.0" xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-facesconfig_2_0.xsd "> <application> <locale-config> <default-locale>en</default-locale> <supported-locale>bg</supported-locale> <supported-locale>de</supported-locale> <supported-locale>en</supported-locale> <supported-locale>fr</supported-locale> <supported-locale>it</supported-locale> <supported-locale>tr</supported-locale> </locale-config> <view-handler>com.sun.facelets.FaceletViewHandler</view-handler> </application> </faces-config> But now I my deployment fails — server.log http://www.pastebin.org/38810
          Hide
          Cody Lerum
          added a comment -

          Spoke with Stan on irc.

          put the jsf-facelets.jar back in the war and left the faces-config @ 1.2

          Navigation works as expected. The update to JSF 2.0 RC-b21 seems to have fixed this issue.

          Show
          Cody Lerum
          added a comment - Spoke with Stan on irc. put the jsf-facelets.jar back in the war and left the faces-config @ 1.2 Navigation works as expected. The update to JSF 2.0 RC-b21 seems to have fixed this issue.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Cody Lerum
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: