FUSE ESB
  1. FUSE ESB
  2. ESB-875

sort command omits the first line of output

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open Open
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 4.1.0.2-fuse
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Tested using FUSE ESB 4.1.0.2 on Windows XP
    • Similar Issues:
      Show 10 results 

      Description

      The sort command in the FUSE runtime shell seems to cut/omit the first line of its output.

      In this example, first I print a list of 4 features; then I pipe the output through the sort command; then I pipe it through sort again, this time using the -r flag to reverse the order.

      smx@root:/> features/list | grep " cxf"
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-jaxrs
      [installed ] [2.2.2.1-fuse] cxf
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-nmr
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-osgi

      smx@root:/> features/list | grep " cxf" | sort
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-jaxrs
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-nmr
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-osgi

      smx@root:/> features/list | grep " cxf" | sort -r
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-nmr
      [uninstalled] [4.1.0.2-fuse] cxf-jaxrs
      [installed ] [2.2.2.1-fuse] cxf

      When I pipe the output through "sort", the first entry "cxf" is missing.

      When I pipe the ouptut through "sort -r", the first entry "cxf-osgi" is missing.

      I applied the same test to various command outputs (another simple example is "help features"), but always the behaviour is the same.

        Activity

        There are no comments yet on this issue.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Paul Lowry
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated: