Uploaded image for project: 'A-MQ Broker'
  1. A-MQ Broker
  2. ENTMQBR-884

[Hawtio, Artemis panel] after connecting to hawtio "Artemis" panel is not displayed

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: AMQ 7.0.3.GA
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: console
    • Labels:
    • Environment:
      • only seen this issue on 7.0.3 GA
    • Target Release:
    • Steps to Reproduce:
      Hide

      seems to be environment specific but have not been able to issolate the issue yet.

      Show
      seems to be environment specific but have not been able to issolate the issue yet.
    • Affects:
      Documentation (Ref Guide, User Guide, etc.), Release Notes
    • Workaround Description:
      Hide

      Workaround suggested by @AndyTayor : in the etc/bootstrap.xml replace the configured hawtio-no-slf4j.war with console.war.
      <!-app url="hawtio" war="hawtio-no-slf4j.war"/->
      <app url="hawtio" war="console.war”/>

      Alternatively: Using the “connect to remote server” approach from the “connect” tab in hawtio - the normal tabs appear to be displayed after the connection is established.

      Show
      Workaround suggested by @AndyTayor : in the etc/bootstrap.xml replace the configured hawtio-no-slf4j.war with console.war. <!- app url="hawtio" war="hawtio-no-slf4j.war"/ -> <app url="hawtio" war="console.war”/> Alternatively: Using the “connect to remote server” approach from the “connect” tab in hawtio - the normal tabs appear to be displayed after the connection is established.
    • Release Notes Text:
      Previously, the Artemis tab would not display in the AMQ Console when used in some environments. The only tabs displayed were Connect and Dispatch Router. This issue is resolved in the 7.1 release.
    • Release Notes Docs Status:
      Documented as Resolved Issue

      Description

      On some test environments; after connecting to hawtio the “artemis” tab is not displayed.

      Only the "connect" and "Dispatch Router" tabs are displayed.

      The JDK seems to work as the only change is using AMQ 7.0.3 rather than AMQ 7.0.2 .

      Using the “connect to remote server” approach from the “connect” tab in hawtio - the normal tabs appear to be displayed after the connection is established.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  ataylor Andy Taylor
                  Reporter:
                  pfox Patrick Fox
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  8 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: