Uploaded image for project: 'Application Server 7'
  1. Application Server 7
  2. AS7-843

Removed JVM settings show up as empty resources

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 7.0.0.CR1
    • Component/s: Console
    • Labels:
      None

      Description

      [domain@localhost:9999 /] /host=local/server-config=server-three:read-resource(recursive=1)
      {
      "outcome" => "success",
      "result" => {
      "path" => undefined,
      "system-property" => undefined,
      "interface" => undefined,
      "jvm" => {},
      "socket-binding-group" => "standard-sockets",
      "socket-binding-port-offset" => 250,
      "name" => "server-three",
      "group" => "other-server-group",
      "auto-start" => false
      },
      "compensating-operation" => undefined
      }

      this blows up the UI, since it cannot distinguish between non-existing and configured jvm subresources anymore. Actually the jvm attribute should UNDEFINED in this case.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                heiko.braun Heiko Braun
                Reporter:
                heiko.braun Heiko Braun
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: