Uploaded image for project: 'Application Server 7'
  1. Application Server 7
  2. AS7-750

Deploy fails if any server is stopped

    Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide

      See description.

      Show
      See description.

      Description

      I have the default setup which has a "main-server-group" with two servers, "server-one" and "server-two".

      I stop server-two using the admin console.

      Then I go to the CLI and try to deploy something to the main-server-group with this command:
      [domain@localhost:9999 /] deploy --server-groups=main-server-group C:\as7trunk\as7jsf\mojarra2.0\beanvalidation\target\beanvalidation.war
      Operation was not applied successfully to any servers

      In the domain console, I get:
      [Server:server-one] 13:16:43,432 INFO [org.jboss.as.server.deployment] (MSC service thread 1-8) Starting deployment of "beanvalidation.war"
      [Server:server-one] 13:16:43,443 WARN [org.jboss.vfs] (MSC service thread 1-6) VFS was unable to set the URLStreamHandlerFactory. This will have unpredictable results
      [Server:server-one] 13:16:44,099 INFO [javax.enterprise.resource.webcontainer.jsf.config] (MSC service thread 1-6) Initializing Mojarra 2.0.4 (FCS b09) for context '/bea
      nvalidation'
      [Server:server-one] 13:16:44,697 INFO [javax.enterprise.resource.webcontainer.jsf.application] (MSC service thread 1-6) JSF1048: PostConstruct/PreDestroy annotations pre
      sent. ManagedBeans methods marked with these annotations will have said annotations processed.
      [Server:server-one] 13:16:44,907 INFO [org.jboss.web] (MSC service thread 1-6) registering web context: /beanvalidation
      [Server:server-one] 13:16:44,989 INFO [org.jboss.as.server.deployment] (MSC service thread 1-1) Stopped deployment beanvalidation.war in 71ms

      I don't see any reason why this shouldn't work for server-one, which is still running. In fact, it does deploy the application but for some reason it also stops it.

      Also, if I check the deployment it says that it is enabled, which is only half-true. It's enabled, but it's not running.
      [domain@localhost:9999 /] /server-group=main-server-group:read-children-resources(child-type=deployment)
      {
      "outcome" => "success",
      "result" => [("beanvalidation.war" => {
      "name" => "beanvalidation.war",
      "runtime-name" => "beanvalidation.war",
      "hash" => bytes

      { 0xc6, 0x1d, 0xa1, 0xd2, 0x8a, 0x4c, 0xd4, 0xe9, 0x01, 0xe3, 0xe6, 0x6e, 0xb7, 0xbd, 0x98, 0x47, 0x82, 0xfc, 0x30, 0xc4 }

      ,
      "enabled" => true
      })],
      "compensating-operation" => undefined
      }

      I restart the domain and both servers in the main-server-group are started. The application then runs as expected.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                brian.stansberry Brian Stansberry
                Reporter:
                ssilvert Stan Silvert
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: